Evenimente

Suntem liberi să ne organizăm evenimentele aşa cum dorim, în spiritul comunităţii din care facem parte sau al viselor pe care ni le-am facut despre ele. Să avem inspiraţie! Să trăim cu adevărat sărbătoarea si sa nu o mai uitam niciodata !!!

NUNTA

Unul dintre cele mai importante evenimente din viață poate, nunta cere cu siguranță atentă planificare și o bună organizare apoi. Noi vă ieșim în întâmpinare cu dăruirea și experiența noastra în realizarea decorațiilor cu flori și baloane, punându-vă la dispoziție tot ce e nevoie pentu un decor minunat!

Vă oferim câteva pachete standard, dar ele pot fi personalizate în funcție de dorințele Dvs. si necesitățile spațiului în care se desfășoară evenimentul.

SIDEF

2 buchete mireasă & nașă
2 lumânări de cununie
2 cocarde mire & naș

SIDEF

de la 800 RON

AMETIST

2 buchete mireasă & nașă
2 lumânări de cununie
2 cocarde mire & naș
4 cocarde parinți
2 cocarde cavaleri de onoare
2 brățări domnișoare de onoare
30 baloane cu heliu

AMETIST

de la 1100 RON

RUBIN

3 buchete cununia civilă / mireasă & nașă
2 lumânari de cununie
2 cocarde mire & naș
4 cocarde părinți
2 cocarde cavaleri de onoare
2 buchețele domnișoare de onoare
40 baloane cu heliu

RUBIN

de la 1400 RON

SMARALD

3 buchete cununia civilă / mireasă & nașă
2 lumânari de cununie
2 cocarde mire & naș
4 cocarde părinți
4 cocarde cavaleri de onoare
4 buchețele domnișoare de onoare
40 baloane cu heliu
9 aranjamente florale pt mese invitați + 1 pt masa de prezidiu

SMARALD

de la 2000 RON

BOTEZ

Botezul este primul eveniment din viața copilului tău, împreună îl vom transforma într-un moment memorabil! … flori, baloane, culoare si Lumina – vor garanta succesul unei zile de neuitat!

bASIC


lumânare de botez
7 aranjamente florale pt mese
30 de baloane cu heliu

BASIC

de la 700 RON

ALL INCLUSIVE

lumânare de botez
decor floral pt cristelnița
8 aranjamente florale pe mese
Balon Jumbo (150 balonașe + petale)
30 de baloane cu heliu
5 figurine medii din folie metalizată (personaje Disney sau tematică botez)

all inclusive

de la 1200 RON

 

intrebari frecvente

Cu oricat de mult timp inainte… dar cu cel putin doua saptamani . Cu cat discutam mai din timp si “punem tara la cale”, avem si linistea si spatiul necesar pentru inspiratie si gasirea solutiilor la diverse aspecte ce pot sa apara pe parcurs.
Este valoarea incepand cu care pot fi achizitionate toate produsele din pachet, doar ca ea va putea creste in functie de tipul de flori pe care alegi sa le cuprinda aranjamentele tale. Iar pretul florilor variaza la randul lor in functie de sezon si de “cantitate”. Variatia se va incadra cel mai probabil undeva intre + 1% si + 50 % fata de pretul de pornire, in functie de toate cele discutate mai sus.
In cele mai multe cazuri da, doar ca vor fi mai scumpe in extrasezon.
Atat in exterior , cat si in interiorul unui local; va trebui insa sa fie un loc luminos si ceva mai retras, in asa fel incat nici sa nu incurce desfasurarea evenimentului (gandeste-te ca va fi acel loc unde vor vrea toti invitatii sa vina si sa faca poze alaturi de voi ) , iar fotograful sa poata obtine cea mai buna calitate a imaginilor. Pentru asta ne vom sfatui si cu el si cu managerul salii inainte de a decide unde il asezam.
Preturile pot varia in functie de numarul de invitati, de tipul produselor alese si de design, iar transportul si consultanta sunt gratuite.